VIDEO: Hejbni Mostem! Zapojte se do plánování budoucnosti ve městě
Město Most. Ilustrační foto
Most

Most - Město Most spouští první participativní rozpočet - Hejbni Mostem! Víte o místech, která by si zasloužila upravit nebo oživit? Buďte při tom a zapojte se přímo do rozhodování o budoucnosti našeho města.

Mostečané poprvé navrhnou a vyberou projekty, které město za dva miliony korun uskuteční. „Navrhněte vlastní projekt, my ho posoudíme a pokud bude možné jej zrealizovat, získáte pro něj dostatečnou podporu veřejnosti, tak bude zrealizován,“ říká náměstek mosteckého primátora Marek Hrvol.

„Rádi bychom vtáhli občany do dialogu o utváření budoucnosti města, ve kterém všichni společně žijeme. Můžeme tak spolu konstruktivně postupovat v jeho rozvoji. Jsem přesvědčen o tom, že máme město plné schopných lidí se zajímavými nápady. Byla by škoda, kdybychom některý z nich nevyužili. Chceme dát možnost co nejširšímu okruhu občanů napříč generacemi,“ dodává Marek Hrvol.

Další informace najdete na webu hejbnimostem.cz

https://www.youtube.com/watch?v=DHubBz4sgHI

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru