Řidič se vydával za jiného, ale vůbec se mu nepodobal. U sebe měl pseudoefedrin
Policejní kontrola. Ilustrační foto
Most

Most - Až pětiletý trest odnětí svobody může očekávat 51letý muž z Chomutova za držení prekurzoru k výrobě drogy. Muž byl v obci Záluží kontrolován hlídkou obvodního oddělení Litvínov při řízení osobního vozidla.

Hlídce uvedl, že nemá u sebe doklady k řízení a sdělil iniciály jiné osoby. Policisté šetřením zjistili, že se motorista uvedené osobě nepodobá a následně zjistili i to, že doklady k řízení má muž ve vozidle. Řidič byl v pátrání, kdy na něj byl vydán příkaz k zatčení a hlídka ho převezla na oddělení.

"Tam u něj policisté našli tři sáčky s neznámou krystalickou látkou a následně u ní provedli zkoušku na přítomnost návykových látek, kdy detekovaná látka vykazovala přítomnost účinné látky. Muž měl u sebe přechovávat 11 gramů pseudoefedrinu," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Muži zákona u osoby provedli také orientační test na drogy, který měl muž pozitivní. Vyšetřovatel mostecké policie Chomutovana stíhá na svobodě a obvinil ho z přečinu výroby a držení předmětu k nedovolené výrobě omamné a psychotropní látky a jedu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru