AKTUÁLNĚ: Silnice je po likvidaci následků tragické havárie plně průjezdná
Při nehodě zemřeli tři lidé, jeden zraněný byl dopraven do nemocnice. Foto: HZS Ústeckého kraje
Most

Bílina - Ve čtvrtek pozdě odpoledne skončily vyprošťovací práce na místě dopolední tragické havárie u Bíliny - Ohníče. Zahynuli při ní tři lidé.

"Komunikace je průjezdná v obou směrech, děkujeme za spolupráci všem, kteří u této tragické nehody zasahovali," uvedli policisté kolem půl šesté odpolední na svém twitterovém účtu.

Před polednem se na silnici číslo třináct ve směru z Bíliny na Teplice střetly dva kamiony s dodávkou. První informace hovořily o čtyřech zraněných osobách. Později policisté informovali, že jeden člověk podlehl. Následovala informace, že na následky zranění zemřeli další dva lidé.

Na místě havárie přistával vrtulník letecké záchranné služby. Během záchranných prací byla čtyřpruhová silnice oddělená středovým pásem neprůjezdná v obou směrech. Odpoledne byl jako první průjezdný jedním pruhem směr z Teplic na Bílinu a Most.

Příčina havárie se vyšetřuje. V odpoledních hodinách zazněla ale informace, že kamion pravděpodobně smetl lidi pracující na silnici.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru