Opilý řidič křižoval mosteckým sídlištěm. Když ho strážníci zastavili, naměřili pořádnou hodnotu alkoholu
Muž nadýchal vysokou hodnotu. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Strážníci Městské policie v Mostě přijali oznámení na linku tísňového volání o vozidle, které se pohybuje ulicí Topolovou ve směru do ulice Lipová, za jehož volantem by měl sedět podnapilý řidič.

Zatímco operační dozorčí na místo vyslal nejbližší dvě hlídky, pracovník kamerového systému vozidlo nalezl a sledoval jeho jízdu prostřednictvím kamer dohledového systému. Hlídka strážníků toto vozidlo zastavila v ulici Lipová, kde se již řidič po vystoupení z vozidla strážníkům přiznal, že před jízdou požil alkoholické nápoje a podrobil se orientační dechové zkoušce, při které nadýchal pozoruhodných 3,37 promile alkoholu.

Na místo byla přivolána hlídka policie České republiky, která si celou událost na místě převzala.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru