AKTUÁLNĚ OBRAZEM: Záchranáři zasahují u vážné nehody u Žiželic, silnice je neprůjezdná
3x foto: Petr Marek
Most

Žatecko - Vážná dopravní nehoda se stala v úterý dopoledne na silnici č. 27 mezi Mostem a Žatcem. Na místě zasahují všechny záchranné složky.

K nehodě došlo nad žiželickými serpentinami ve směru na Most. Na místě v tuto chvíli probíhají záchranné a vyprošťovací práce.

O nehodě aktuálně informují hasiči Ústeckého kraje na svém Twitteru. "Dvě hasičské jednotky vyjely k dopravní nehodě dvou osobních aut u obce Žiželice. Při nehodě byli dva lidé zraněni. Jeden z nich byl v havarovaném voze zaklíněn, hasiči jej museli vyprostit. Na místo byl povolán vrtulník Letecké záchranné služby," uvedl mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

Silnice je po dobu zásahu záchranářů neprůjezdná. Na místě se tvoří dlouhé kolony.

2804dnzizelicehzsuk

Záchranné práce. Foto: HZS Ústeckého kraje

2804zizelice1

2804zizelice2

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru