Sprejer pomaloval graffiti nový most v Mostě! Zachytily ho kamery městské policie
Sprejera viděli díky kamerám. Foto: MP Most
Most

Most - Kamera městského kamerového dohledového systému zachytila sprejera, který maloval na nosnou konstrukci nového mostu graffiti. Na místo byla vyslána motohlídka strážníků.

Ti po příjezdu zajistili muže, který pomaloval mostní konstrukci rozsáhlým graffiti. Na místě také zajistili několik barevných sprejů. Strážníci k události přivolali hlídku Policie ČR a podezřelého muže pak předali s veškerou dokumentací do rukou Policie ČR.

"Na základě trestního zákoníku je možné autora nelegální graffiti obvinit z trestného činu poškozování cizí věci. Záznam z kamerového systému městské policie poslouží Policii ČR jako důkazní materiál," připomíná mluvčí městské policie Veronika Loucká.

Nový most, který ještě není otevřený, byl posprejovaný už v minulosti, krátce po svém dokončení. Píšeme o tom v tomto článku.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru