Žena v Obrnicích běžela vstříc vlaku. Záchranka ji odvezla do nemocnice
Strážníci poskytují pomoc ženě v Obrnicích. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Motohlídka strážníků Městské policie z Mostu si ve čtvrtek v podvečer při hlídkové činnosti v Obrnicích všimla sedící ženy u kolejí nedaleko vlakového nádraží. Hlídku posléze oslovil občan, který uvedl, že paní se chová velice divně a když místem projížděl vlak, běžela k němu a velice pravděpodobně pod něj chtěla skočit.

Hlídka poté ženu oslovila a žádala vysvětlení, co zde prohledává. Ta byla již na první pohled ve velice špatném psychickém stavu, byla rozrušená a své počínání nedokázala vysvětlit.

Na místo byla přivolána hlídka Policie České republiky a osádka zdravotnické záchranné služby, která ženu odvezla na psychiatrické oddělení mostecké nemocnice. Celá událost byla předána Policii ČR.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru