Rozhodnuto! Netěšte se na největší veselici ve městě. Mostecká slavnost letos nebude!
Mostecká slavnost v loňském roce. Foto: archiv
Most

Most - Město Most oficiálně ohlásilo, že se letos nebude konat největší slavnost ve městě, na kterou vždy na skloknku léta míří k přesunutému kostelu davy lidí.

"V důsledku nastalé situace související s koronavirem město Most ruší letošní Mosteckou slavnost, která měla proběhnout v sobotu 12. září u děkanského kostela. Jedná se o největší městskou akci, která si svojí přípravou vyžaduje velkou časovou i finanční náročnost," uvedla po jednání Rady města Mostu mluvčí magistrátu Klára Vydrová.

Radní se proto rozhodli přípravy slavnosti zrušit. Zastupitelům proto doporučují schválit snížení finančních prostředků v rozpočtu města Mostu, které byly na tuto akci plánovány.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru