Dobrá zpráva pro seniory. Do mosteckých ulic se vrací taxík Maxík
ilustrační foto zdroj: e-mostecko.cz
Most

Most - Taxík Maxík vyjel v pondělí 4. května opět do mosteckých ulic. Vozit bude seniory nad 70 let a zdravotně hendikepované za zvýhodněnou cenu 30 Kč za jednu jízdu po městě.

Ti si tak díky němu mohou usnadnit cestu k lékaři, na úřad či na nákup. Podmínkou je trvalé bydliště v Mostě, včetně částí Čepirohy, Rudolice, Souš, Velebudice a Vtelno.

Zájemci si mohou službu Taxík Maxík objednat telefonicky na čísle 778 76 76 76 nebo e-mailem Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nejméně jeden pracovní den předem. Provozovatelem služby je Dopravní podnik měst Mostu a Litvínova, který má dlouholetou zkušenost se zdravotnickou dopravou.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru