Zloději kradli v době nouzového stavu, mohou čekat až osmiletý trest!
Ilustrační foto
Most

Most - Neznámý pachatel se pokusil vniknout v nočních hodinách tento týden do jedné litvínovské prodejny s elektrospotřebiči. Na lup vyrazil krátce po půlnoci, vstupní dveře se mu nepodařilo otevřít a z místa odešel s nepořízenou. Na dveřích zanechal zatím přesně nevyčíslenou hmotnou škodu.

Jiný nenechavec se v Mostě v přesně nezjištěný den vloupal za použití násilí do jedné z garáží, kterou prohledal a z vnitřní části odvezl přívěsný vozík v hodnotě 10 tisíc korun.

Další nezjištěný pachatel se v Kopistech vloupal do odstaveného osobního vozidla a z vozidla si odnesl registrační značky, interiér prozkoumal a odcizil i autobaterii a další vybavení auta, vše v hodnotě vyšší než sedm tisíc korun.

"Všichni lapkové se vloupání dopustili v době vyhlášeného nouzového stavu a budou-li odhaleni a potrestáni, může je soud poslat do vězení na dva roky až osm let," připomněla mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru