Auta na přejezdu u dopravního podniku už nebudou tolik skákat a poklice odletovat
Oprava přejezdu. Foto: DPmML
Most

Most – Dopravní podnik měst Mostu a Litvínova využil právě probíhající celkovou rekonstrukci ulice Budovatelů. „Po dohodě s vedením města Mostu jsme se rozhodli, že této akce využijeme k výměně kolejnic na obou přejezdech kolejiště u sídla dopravního podniku,“ přiblížil ředitel společnosti Daniel Dunovský.

„Dosud byl povrch přejezdů vydlážděný žulovými kostkami, kterým se říká kočičí hlavy, nyní dostanou oba přejezdy asfaltový povrch,“ doplnil Dunovský.

Úkolu se ujali pracovníci dopravního podniku z úseku vrchní stavby a technické údržby, kteří i v této podivné koronavirové době pracují na plný výkon. „Výsledky jejich práce hovoří za vše, zaslouží si velkou pochvalu, že se k této akci postavili čelem,“ dodal Dunovský.

Vyasfaltováním obou přejezdů zmizí nerovnosti, které se staly příčinou ztráty mnoha ozdobných puklic z rychleji projíždějících automobilů a nyní leží vyrovnané na přilehlém trávníku.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru