Mladý Mostečan (19) v místním baru ukradl výhru, skončil ve vazbě
Ilustrační foto
Most

Most - Policie v Mostě zahájila stíhání 19letého mladíka z Mostu a obvinila ho z přečinu krádeže. Kradl i přesto, že byl za obdobný trestný čin v posledních třech letech odsouzen. S ohledem na pokračující trestnou činnost vyšetřovatel podal státnímu zástupci podnět k podání návrhu na vzetí do vazby. Soud shledal vazební důvody a následně obviněného poslal do vazební věznice.

"Obviněný Mostečan měl v jednom mosteckém baru ve večerních hodinách odcizit z barového pultu finanční hotovost ve výši 500 korun. Částku 600 korun tam položila obsluha herny, která vyplácela jiné osobě výhru," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Obviněný byl v herně spolu s kamarádem a u barového pultu využil situace a bankovky v hodnotě 500 korun se zmocnil. Jeho kamarád vzal zbývajících sto korun a poté oba z herny rychle zmizeli. "Kamarád je řešen pro přestupek proti majetku," dodala tisková mluvčí.

Obviněný Mostečan měl krást i ve dvou supermarketech. V Litvínově měl odcizit 6 čokolád a 3 bonboniéry, vše v hodnotě 779 korun. Při odchodu byl zadržen ostrahou. Neuspěl ani v druhém případě, když v jiném litvínovském marketu si vyhlédl 6 deodorantů za více než 1 100 korun, které však nehodlal platit. I tam ho zadržela ostraha prodejny, uvedla k proviněním mladého muže mostecká policie.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru