Mostečan několikrát vnikl do sklepa obytného domu, lidi připravil o věci za desítky tisíc
Ilustrační foto
Most

Most - Z přečinů krádeže, porušování domovní svobody a poškození cizí věci obvinil policejní vyšetřovatel 32letého muže z Mostu.

Podle kriminalistů, kteří případ objasnili, měl muž v několika případech vniknout v centru města Mostu v obytném domě do sklepních prostor poté, co překonal sklepní okno.

Následně měl ve sklepní kóji odcizit jízdní kolo, sadu pneumatik, dámské lyže, snowboard a další zde uložené věci. Lup prodal náhodným osobám, kriminalisté zajistili lyže a snowboard s vakem.

"Celkem obviněný napáchal poškozeným škodu za 77 tisíc korun. Obviněný Mostečan je stíhán na svobodě a za tato jednání ho může soud potrestat odnětím svobody až na tři léta," uvedla Ludmila Světláková, tisková mluvčí Policie ČR.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru