Dvě ženy z Mostu byly obětí domácího násilí. Policisté přerušili teror mužů a dočasně je vykázali
Ilustrační foto
Most

Most - Policisté obvodního oddělení Most vyjeli v minulých dnech do bydliště ženy, která měla být napadena svým partnerem. Ten jí měl ve večerních hodinách opakovaně napadnout fyzicky a způsobit zranění, se kterým žena následně vyhledala lékařské ošetření.

"Policisté na místě šetřením zjistili, že k násilnostem má docházet dlouhodobě a agresivita u muže se stupňuje. Po vyhodnocení situace v domácnosti přistoupili policisté k zákonnému oprávnění a muže ze společného obydlí a jeho bezprostředního okolí vykázali. Případem se nyní zabývají kriminalisté," informovala mluvčí policie Ludmila Světláková.

Další případ se měl stát na mosteckém sídlišti Výsluní. Tam se podezřením z domácího násilí zabývali policisté obvodního oddělení Most Zahradní. Provedeným šetřením vyplynulo, že jednání násilné osoby vykazuje znaky domácího násilí, kterého se má osoba ve společné domácnosti dopouštět opakovaně různými formami.

I v tomto druhém případě policisté vyhodnotili situaci jako rizikovou a muže z obydlí vykázali na dobu deseti dnů.

V obou případech se jednalo o muže středního věku.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru