Most - První Český hororový OHANA HOROR CIRKUS, který se vrátil po úspěšném loňském vystoupení do Mostu, kde díky nouzovému stavu byl nucen zůstat téměř 2 měsíce bez show, opět otevře brány svého šapitó. Chybět nebude ani sympatický Matěj, rodák z Mostu, v roli klauna.

OHANA Horor Cirkus tímto také děkuje Městu Most, které mu umožnilo zůstat po celou dobu nouzového stavu na pozemku Jana Palacha.

Hledané dítě - chtěný strach a adrenalin na pozadí cirkusové atmosféry, tak takový charakter má letošní nová show. Scénická večerní hororová show pro dospělé publikum za účasti mezinárodního uměleckého týmu z Mongolska, Ukrajiny i České republiky vyprávějící příběh malé dívky, která zmizí v momentě, kdy z města odjede cirkus, který ztratil svého šíleného klauna. Právě onen šílený klaun PENNYWISE provede celou více jak hororovou show.

V roce 2020 navíc OHANA HOROR CIRKUS oslaví své 3. výročí, a to ve velkém stylu - nová VODNÍ AKROBATICKÁ VZDUŠNÁ SHOW i extrémní vystoupení, které v českém cirkuse ještě nebylo - ČLOVĚK VISÍCÍ ZA SVOU KŮŽI VE VZDUCHU, neuvěřitelnou cirkusovou laboratoří přivážející lidské pokusy i hadího muže. Dále se představí párová vzdušná akrobacie na hrazdě v podání HARLEY QUINN a JOKERA, i vymítání ďábla, při kterém se představí přízemní plastická akrobacie v podání hadí ženy, oceněné na největším festivale cirkusů v Monte Carlu. Pocit strachu vyvolá i absolutní tma pod cirkusovým šapitó, při které si s publikem pohraje dvacetičlenná skupina umělců a hororových postav.

Diváky čeká vzdušná akrobacie v síti i létající čínské tyči, dále velká ohnivá show, žonglérské duo a spoustu dalšího! Vše spatříte na nové scéně s jedinečnými vodními, ohnivými i kouřovými efekty s řadou světelných vychytávek.

Neváhejte a přijďte se bát i pobavit vy s prvním českým hororovým cirkusem OHANA HOROR CIRKUS ve dnech od 13. do 24. května v šapitó v ulici Jana Palacha na vrchu Šibeník. Pokladna bude otevřena denně od 10 hodin. Předprodej vstupenek a další informace vám sdělí na telefonním čísle 731 156 109. Další informace naleznete na sociálních sítích cirkusu – Facebooku, či Instagramu a na Youtube s hastagem #ohanahororcirkus.

1105ohana

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru