Muž kradl v mosteckém supermarketu. Kvůli šamponům mu teď hrozí až osm let!
ilustrační foto
Most

Most - V době vyhlášeného stavu nouze se vydal krást 43letý muž z Mostu. A to i přesto, že byl za krádeže již odsouzen.

Minulý měsíc v podvečerních hodinách zamířil do jednoho mosteckého supermarketu. "V oddělení s kosmetickými produkty si vybral dva šampóny, které si měl ještě na ploše prodejny ukrýt do kabely, kterou měl s sebou. U pokladny pak zaplatil jen za drobnost a poté chtěl objekt opustit. Měl však smůlu, krádeže si všiml pracovník prodejny a podezřelého zadržel," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Nepoctivý zákazník skončil na policii. Vyšetřovatel Mostečana obvinil ze zločinu krádeže. "S ohledem na dobu spáchání je obviněný ohrožen až osmiletým trestem odnětí svobody. Lup byl zajištěn a vrácen zpět do prodeje nepoškozený," uzavřela policejní mluvčí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru