Pomozte policistům řádně objasnit případ. Znáte tyto dva muže na fotografii?
Poznáte je? Foto: Policie ČR
Most

Chomutov - Chomutovští policisté žádají veřejnost o pomoc se zjištěním totožnosti dvou mužů zachycených na fotografiích.

Tito muži jsou pro policisty důležitými svědky pro řádné objasnění případu zatajení nálezu mobilního telefonu zn. Sony Xperia. K tomu mělo dojít dne 5. dubna 2020 kolem 14:00 hodin v Hypermarketu Globus v Chomutově. Uvedení muži v tuto dobu procházeli prostorem vchodu do HM Globus.

"V případě, že jste některou z osob na fotografiích poznali, obraťte se, prosím, s informacemi na tel. číslo OOP Chomutov Černovická: 974 447 700, případně na linku 158," obrací se na veřejnost policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

1205patracka1

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru