Středisko volného času v Mostě se opět otevřelo dětem. Kroužky ale nefungují všechny
Činnost ve Středisku volného času Most. Foto: SVČ
Most

Most - Po dlouhých dvou měsících se v pondělí 11. května pro členy zájmových útvarů – kroužků otevřelo také Středisko volného času (SVČ) Most. Informují o tom Mostecké listy.

Opětovné zahájení činnosti SVČ samozřejmě provázela přísná hygienická opatření. Podobně jako ve školách, ani v SVČ není činnost obnovena kompletně.

Do konce školního roku je nabídka omezena přibližně na polovinu kroužků. Fungují například jazykové, kreativní, hudební či stolní hokej. Zrušeny naopak musely být pohybové, aerobní, taneční a některé další, u nichž nebylo možné zajistit podmínky podle platných nařízení. Podrobné informace jsou zveřejněny na webu www.svc-most.cz.

Právě v těchto dnech také chystají v SVČ Most programovou nabídku zájmových útvarů na školní rok 2020/21. Zájemcům ji chtějí představit na začátku června u příležitosti Mezinárodního dne dětí.

(has)


REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru