Opilý Mostečan v autě zezadu narazil do jiného vozu, pak od nehody ujel
Ilustrační foto
Most

Most - Policie v Mostě po provedeném šetření obvinila z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky 55letého muže z Mostecka. Ten měl loni v ulici Pionýrů v zimním měsíci v podvečerních hodinách při řízení narazit zezadu do osobního vozidla před ním řízeného řidičkou.

Řidič z místa dopravní nehody odjel a následně byl vypátrán policisty v místě bydliště. "Hlídka u něj provedla dechovou zkoušku na zjištění přítomnosti alkoholu v dechu, která byla opakovaně pozitivní s výsledkem přes jedno promile," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Motorista se podrobil lékařskému vyšetření a odběru krve. Toxikologickým vyšetřením vzorků krve byly zjištěny hodnoty ethanolu v rozmezí 1,31 a 1,20 g/kg.

"Řidič měl řídit své vozidlo ve stavu vylučujícím způsobilost, který si měl přivodit vlivem návykové látky. Na vozidle vznikla škoda ve výši osm tisíc korun. Muž je stíhán na svobodě, a pokud bude odsouzen, může ho soud potrestat až tříletým trestem odnětí svobody," dodala Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru