Termíny lokálních odstávek: Bude vaše ulice bez teplé vody a kdy?
Ilustrační foto
Most

Mostecko - Finální termíny lokálních odstávek teplé vody a rozsah odběrných míst mohou již dnes odběratelé najít na webových stránkách teplárenských společností www.setep.cz a www.ue.cz v kapitole Odstávky a poruchy. Zveřejňujeme je rovněž na našem webu.

„Uvědomujeme si, že každá odstávka znamená značný zásah do komfortu obyvatel, věříme však, že naši odběratelé chápou nutnost těchto činností. Za způsobené nepříjemnosti i nepohodlí v důsledku přípravy tepelných zařízení na topnou sezónu se společnost Severočeská teplárenská omlouvá,“ řekla mluvčí teplárenské společnosti Miloslava Kučerová.

Připraveny jsou i informační letáky, které budou předány jednotlivým správcům odstavených objektů k vylepení do vchodů. Bližší informace budou pak i na telefonních číslech 476 447 830 nebo na 734 289 969.

Termíny odstávek v Mostě

1505odstavkymost

Termíny odstávek v Litvínově

1505odstavkylitvinov

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru