Čtyři motoristé se projížděli Mostem, i když jim v těle kolovaly drogy!
Ilustrační foto
Most

Mostecko - V síti policejních kontrol skončili čtyři motoristé, u nichž bylo orientačními testy zjištěno podezření na užití návykové látky.

V ulici Jana Kříže policisté hlídkové služby zastavili 26letého Mostečana při řízení osobního vozidla VW, který měl pozitivní test na canabis.

Pozitivní test na amfetamin měla 36letá žena z Lounska, která neunikla silniční kontrole na mosteckém sídlišti Zahradní.

Policisté obvodního oddělení Most Zahradní kontrolovali řidiče z Chomutova ve večerní době v Mostě, i on měl pozitivní výsledek testu na drogy.

Poslední řidič byl zastaven na ulici Rudolická. Provedený test na návykové látky ukázal na přítomnost metamfetaminu.

"Všichni motoristé se podrobili odběrům krve. Policie v Mostě všem čtyřem předala záznamy o sdělení podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky ve zkráceném přípravném řízení," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru