Povinná výbava plavky a roušky! Pro veřejnost se otevře aquadrom
Aquadrom začal s napouštěním venkovních bazénů. Foto: město Most
Most

Most - Mostecký Aquadrom se připravuje na letošní letní sezonu. Než si návštěvníci poprvé vyzkouší venkovní bazény místního koupaliště, předchází tomu intenzivní přípravné práce a důkladná očista každého milimetru bazénů.

V úterý začalo napouštění venkovních bazénů. Následně se provede bakteriální a chemický rozbor vody. Ten trvá zhruba 10 dní. Pokud bude přát počasí a venkovní teploměr ukáže ty správné teploty, otevře mostecký Aquadrom 1. června všem milovníkům vodních radovánek bránu ke třem bazénům.

Vnitřní bazén otevře dřív

Otevře se také bazénová hala, a to už v pondělí 25. května ve 12 hodin. Povinné zůstávají dvoumetrové rozestupy a u vstupu do areálu koupaliště si návštěvníci musí vydezinfikovat ruce.

I nadále lidé budou muset po 25. květnu nosit roušky, nutné nebudou jen do vody, při cestě k ní nebo při pobytu na lehátku či ručníku. Povinné nošení roušek zůstává například při cestě pro jídlo nebo toalety. Kapacita krytých bazénů bude omezena na 300 návštěvníků.

UPOZORNĚNÍ

Na koupaliště a do bazénu by neměl vstupovat nikdo, kdo se necítí dobře či trpí nějakým infekčním onemocněním. Povoleno bude využívat i sprchy a šatny ob jednu skříňku. Tobogany jsou povoleny, musí se však dodržet rozestupy 1,5 metru i ve frontě. Zakázanou atrakcí budou vodopády, divoká řeka, chrliče, parní kabiny, nebo protiproudy.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru