Na společné chodbě domu běhal pitbull bez majitele. Údajně si sám otevřel dveře
Pes si prý za sebou i zavřel. Ilustrační foto
Most

Most - Na linku 156 mostecké městské policie oznámila žena, že na společné chodbě domu běhá pitbull bez majitele a obává se, aby někoho nenapadl.

Na místo byla vyslána motohlídka strážníků, kteří se spojili s oznamovatelkou. Ta uvedla, že majitel psa nereaguje na zvonění a neotvírá dveře. Strážníci provedli na v domě místní šetření a zjistili od sousedů kontakt na majitele psa, kterého telefonicky vyrozuměli.

Ten se po chvíli dostavil na místo a psa si od strážníků převzal. K celé věci uvedl, že pes byl doma sám, a že si pravděpodobně sám otevřel dveře skokem na kliku a pak je za sebou zavřel.

Strážníci muže poučili, aby si příště psa lépe zabezpečil proti útěku, aby neohrožoval sousedy. Muž přislíbil, že bude dveře zamykat. Při události nedošlo ke škodě na majetku ani ke zranění osob.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru