Zlodějky v supermarketu zaplatily za drobnosti, ve vozíku provezly věci za 10 tisíc!
ilustrační foto
Most

Mostecko, Chomutovsko - Na velký nákup se vydaly dvě ženy ve věku 27 a 36 let, obě z Jirkova na Chomutovsku. Přijely ze sousedního okresu do Mostu a za zboží rozhodně nemínily platit.

Během pobytu v supermarketu si do nákupního vozíku měly uložit různé zboží potravinářské i drogistické v celkové hodnotě 9 922 korun.

"Poté prošly přes pokladny, kde jedna z nich zaplatila za to, co měla jen v košíku, a lup ve vozíku provezly, aniž by ho uhradily. Jejich počínání naštěstí nezůstalo bez pozornosti bdělé ochranky obchodu a ta se za dvojicí vydala. Dostihla ji na parkovišti, kde ženy mířily ke svému vozidlu," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Nákup byl zajištěn a vrácen zpět prodejně. Ženy skončily na policii. Policisté povedené dvojici předali záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádež ve zkráceném přípravném řízení.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru