Černá audina měla srazit dvanáctiletého cyklistu, řidič potom ujel
Místo nehody. Foto: Michal Hrdlička
Most

Bitozeves - V nedělio 16. srpna v 17:36 hod byl sražen v obci Bitozeves na silnici č. 250 v zatáčkách u kostela sv. Michaela archanděla dvanáctiletý cyklista, který místem projížděl ze směru od obce Výškov na Žatec. Vozidlo, které mělo chlapce v zatáčce srazit, jelo ve směru od Žatce.

Vozidlo, které jelo pravděpodobně rychleji, mělo vjet v zatáčce do protisměru, kde řidič s vozidlem chlapce srazil, a aniž by zastavil, tak dále pokračoval v jízdě pravděpodobně uličkou za kostel, nebo ve směru na obec Vidovle.

Dle chlapce by se mělo jednat o vozidlo Audi A7 černé barvy.

Pokud máte informace, které mohou přispět k objasnění nehody nebo informace o vozidle pohybujícím se v inkriminovanou dobu v okolí nehody, prosíme podejte informace na telefon 777 983 212.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru