Zloděj vlezl v pět ráno na balkon pro kolo, za chvíli ho videli u Prioru
Ilustrační foto
Most

Most - Před pátou hodinou ranní na lince 156 mostecké městské policie požádal o pomoc muž, který uvedl, že mu někdo právě odcizil z balkonu jízdní kolo.

Operační pracovník informoval všechny hlídky a předal jim popis jízdního kola. Motohlídka pak uviděla v okolí OD Prior muže, který vedl jízdní kolo odpovídající popisu. Strážníci okamžitě zastavili a osobu vyzvali k prokázání totožnosti. Muž se otočil a snažil se strážníkům utéct. "Po pár metrech ho fyzicky zdatnější strážníci dostihli a za pomoci donucovacích prostředků svedli na zem. Protože stále kladl odpor, přiložili mu služební pouta," uvedla mluvčí strážníků Veronika Loucká.

Následně se na místo dostavil majitel kola, který potvrdil, že se jedná o odcizené jízdní kolo. Strážníci muže odvezli na ošetření po použití donucovacích prostředků a předali do rukou policistů Policie ČR.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru