Muž ráno zvonil na všechny domovní zvonky. Byl v celostátním pátrání
Ilustrační foto
Most

Most - Na linku 156 se v ranních hodinách obrátil oznamovatel, že neznámý muž zvoní na všechny domovní zvonky, a je pravděpodobně pod vlivem návykové látky. K události byla vyslána nejbližší motohlídka strážníků, kteří na místě zajistili uvedeného muže, o kterém věděli, že v celostátním pátrání.

"Na místo proto přivolali hlídku Policie ČR a hledanou osobu se všemi poznatky předali do rukou policistů. Další osobu v celostátním pátrání strážníci zajistili v areálu Benediktu. Strážníci nemuseli použít donucovací prostředky a obě hledané osoby předali Policii ČR," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru