Kino v Bečově opět bude v září promítat filmy s dotovaným vstupným
Kino Bečov. Foto: Olga Markuzziová
Most

Bečov - Od září se opět v kině v Bečově u Mostu můžete těšit na promítání filmů se vstupným, které z části dotuje místní obecní úřad. Nachystána je projekce čtyř filmů, každé nedělní odpoledne v měsíci září, z toho tři za 50 korun a jeden za 20 korun.

V neděli 6. září poběží v kině Bečov od 18 hodin, americká komedie z roku 2020 JEŽEK SONIC, přístupná i pro děti. Film poběží 99 minut. Cena lístku je 50 korun.

Druhou zářijovou neděli, tedy 13. 9. vás zde čeká od 18 hodin americký thriller z roku 2020 NEVIDITELNÝ. Film je dlouhý 124 minut a přístupný až od 15 let. Cena vstupenky je 50 korun.

Další neděli, 20. 9. se bude od 15 hodin promítat česká pohádka z roku 2020, dlouhá 45 minut, MLSNÉ MEDVĚDÍ PŘÍBĚHY.

Poslední zářijovou neděli 27. 9. Se od 18 hodin bude probíhat projekce dokumentárního českého filmu z roku 2020 V SÍTI: ZA ŠKOLOU, dlouhého 63 minut a přístupného až od 12 let. Za vstup na tento film zaplatíte 50 korun.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru