Žena přišla na hřbitově v Mostě o peněženku, muž na benzínce o tašku. Buďte obezřetnější, nabádá policie
ilustrační foto
Most

Most - Rčení, že příležitost dělá zloděje, se ukázalo pravdivé ve dvou případech, které nyní šetří mostecká policie. Starší žena přišla včera odpoledne o peníze na mosteckém hřbitově.

Neprozřetelně si ponechala u hrobu kabelku a poté se vzdálila na malou chvíli. Posléze si všimla, že jí v ní chybí peněženka s hotovostí ve výši několika tisíc korun.

Jiný případ se stal včera večer u jedné benzinové čerpací stanice, kde si jeden motorista odložil svoje příruční zavazadlo a zapomněl ho tam. Krátce na to absenci tašky zjistil a spěchal zpátky. "Bohužel neznámý lapka byl rychlejší a obohatil se o několik desítek tisíc korun. Policie v souvislosti s těmito případy nabádá občany, aby byli obezřetnější a své věci si řádně hlídali," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru