Za dobrotu na žebrotu: Žena svezla autem svého známého, pak zjistila, že jí něco chybí
ilustrační foto: CC0
Most

Most - Nečestně se zachoval 29letý muž z Mostu, který měl okrást svoji známou. Mostečan podle policie měl v osobním vozidle, kde seděl jako spolujezdec, během jízdy odcizit z předního prostoru finanční hotovost, kterou tam měla jeho známá volně odloženou.

Až po vystoupení muže žena zjistila, že jí peníze chybí a známému okamžitě zavolala. Ten jí sice slíbil, že hned přijde, což zopakoval i při druhém zavolání, slib ale nedodržel. Naopak přestal se ženou zcela komunikovat.

"Policistům nesdělil, jak s penězi naložil. Vyšetřovatel mostecké policie muže obvinil ze zločinu krádeže, neboť trestného činu se měl dopustit v době, kdy byl vyhlášen nouzový stav. Za to mu nyní hrozí až osmiletý trest odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru