V Bečově se budou i v říjnu promítat filmy s dotovaným vstupným
Kino Bečov. Foto: Olga Markuzziová
Most

Bečov - Obecní úřad Bečov už nějaký čas dotuje filmy, které promítá místní kino. Nejinak tomu bude i v měsíci říjnu.

Těšit se můžete celkem na čtyři filmy v kině Bečov, za které zaplatíte jen 20 nebo 50 korun.

V neděli 4. října od 15 hodin je nachystána projekce animovaného českého filmu z roku 2018 - Pat a Mat – zimní radovánky. Je vhodný pro děti a za vstupné zaplatíte 20 korun.

V neděli 11. října to bude film Super mazlíčci. Jde o animovaný německo-čínský film z roku 2019, vstupné na něj vás vyjde 20 korun.

V neděli 18. Října se od 18 hodin můžete těšit na americký muzikál z roku 2019 – Cats, přístupný pro děti od 12 let. Vstupné na něj bude stát 50 korun.

Čtvrtým dotovaným filmem na říjen, bude romantická komedie VB – Emma, z roku 2020, přístupný dětem. Začátek bude v 18 hodin a vstupné bude 50 korun.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru