Co zjistili policisté při dopravní akci na Mostecku: Řidiči porušovali zákaz předjíždění
Ilustrační foto: archiv
Most

Mostecko - O víkendu proběhla na silnicích mosteckého okresu krajská dopravní akce. Policisté dopravního inspektorátu během ní sledovali, zda řidiči správně užívají jízdní a připojovací pruhy, jestli dodržují zákaz předjíždění a bezpečnou vzdálenost mezi vozidly, jak se chovají na přechodech pro chodce a zda jim umožňují bezpečné přejití vozovky zejména na víceproudé pozemní komunikaci.

Během akce hlídky zkontrolovaly 23 vozidel a odhalily přestupky v dopravě. "Sedm přestupků bude oznámeno do správního řízení, ostatní vyřešili muži zákona uložením pokuty v příkazním řízení," uvádí mluvčí policistů Ludmila Světláková.

Sedm řidičů předjíždělo tam, kde je to zakázáno, dvě osoby nebyly připoutané, u jednoho vozidla hlídka shledala nevyhovující technický stav, jeden motorista neměl řidičské oprávnění a další muž za volantem měl pozitivní test na návykové látky a je podezřelý ze spáchání trestného činu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru