Opilý řidič u Neprakťáku naboural auto. Lidé ho chtěli zastavit, ale havaroval do dalšího
Podnapilý řidič naboural dvě auta. Kolemjdoucí mladí muži se nebáli zakročit, pokusili se mu zbránit v další jízdě, aby někoho neohrozil, a přivolali strážníky. Foto: MP Most
Most

Most - Ve 20:30 nahlásil na linku mostecké městské policie 156 oznamovatel, že neznámý opilý muž naboural auto před Neprakta klubem. Operátor kamerového systému zahájil ihned monitorování popsané lokality a informoval průběžně motohlídky o dění na místě.

Po příjezdu na místo strážníci viděli vystupovat podezřelého muže z místa řidiče. Na místě vypovědělo několik svědků, že podnapilý muž naboural jedno vozidlo, a když se mu snažili zabránit v další jízdě, agresivně se rozjel a naboural další vozidlo.

Podezřelý při komunikaci s hlídkami strážníků vykazoval známky požití alkoholu a požití alkoholu před jízdou strážníkům doznal. Následně se podezřelý začal chovat agresivně a strážníky se pokusil napadnout úderem pěsti. "Strážníci proto byli nuceni použít donucovací prostředky a muže svedli k zemi a přiložili mu pouta. Na místo pak přivolali policisty, kteří zadokumentovali dopravní nehodu, a provedli orientační dechovou zkoušku ke zjištění přítomnosti alkoholu v dechu s pozitivním výsledkem 2,67 promile," popisuje tisková mluvčí Městské policie v Mostě Veronika Loucká.

Podezřelý byl následně převezen hlídkou Policie ČR do nemocnice v Mostě k vyšetření před umístěním do cely předběžného zadržení na Policii ČR.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru