Ještě mu nebylo osmnáct, a už má na krku loupež! Mladík v Mostě napadl jiného kvůli mobilu
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Ve vazbě skončil na podnět mostecké policie mladík z Loun, kterého mostečtí policisté obvinili z provinění loupeže. Té se měl dopustit koncem října v mostecké ulici U Stadionu.

Podle kriminalistů měl mladík v podvečerních hodinách před domem přistoupit k jinému mladíkovi, který si tam v tu dobu prohlížel svůj mobil. "Obviněný ho měl z ničeho nic udeřit pěstí do obličeje a z ruky mu měl vytrhnout telefon. Poté z místa utekl. Napadený po ráně upadl na zem," uvádí mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Odcizený mobil v hodnotě 10 tisíc korun nebyl zajištěn. Jak s ním mladík naložil, policistům neuvedl. Ti však provedeným šetřením zjistili, že ho měl prodat známému, který ho poté údajně po poškození zahodil.

"Vyšetřovatel po obvinění podal státnímu zástupci podnět k vazebnímu stíhání mladíka z důvodné obavy, že by se osoba mohla vyhýbat trestnímu stíhání a také proto, že by pokračoval v trestné činnosti. Soud nakonec vazbu na mladistvého uvalil," dodala tisková mluvčí PolicieCR.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru