FOTO: Žena nechala auto po nehodě napospas a rychle utekla. Měla hned několik důvodů
Havarovaný automobil. Zdroj: MP Most
Most

Most - Na linku 156 oznámil bývalý asistent prevence kriminality, že na kruhovém objezdu u Vtelna došlo k dopravní nehodě, a řidička z místa utekla. Nehoda vypadala podle oznamovatele vážně, protože se utrhlo celé kolo vozidla, které leželo opodál.

K události byla vyslána nejbližší motohlídka strážníků, která zajistila místo dopravní nehody do příjezdu Policie ČR. Na místě se pak hlídka spojila s bývalým kolegou, který popsal řidičku a směr, kterým utekla. K nehodě byly následně vyslány další 3 motohlídky a velitel směny městské policie.

"Tyto hlídky se zaměřily na hledání řidičky, která mohla být zraněná. O pár minut později strážníci zajistili ženu odpovídající popisu svědka, která měla na rukách a v obličeji krev, a jevila známky zmatenosti nebo požití alkoholu nebo jiné návykové látky," uvádí mluvčí strážníků Veronika Loucká.

Strážníci se ženy zeptali, co se jí stalo, odkud jde a jestli potřebuje lékařské ošetření. Žena uvedla, že jde z návštěvy, a lékařské ošetření odmítla. Strážníci ženu vyzvali k prokázání totožnosti, ale žena u sebe doklady neměla, a uvedla smyšlené jméno.

Po dalších otázkách strážníků, které měly ověřit její totožnost, žena rezignovala, uvedla své pravé jméno a doznala, že uvedené vozidlo řídila. Policisté poté dalším šetřením zjistili, že má řidička vysloven zákaz řízení, a provedenou dechovou zkouškou bylo hlídkou Policie ČR u podezřelé naměřeno 1,64 promile alkoholu v dechu.

Řidičku a celou událost se všemi poznatky si převzali policisté k dalšímu šetření. 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru