Strážníci zadrželi hned pět osob v pátrání, předali je policistům
Foto: Městská policie Most
Most

Most - Při hlídkové činnosti zaznamenala motohlídka strážníků u bl. 288 muže, o kterém díky místní znalosti věděla, že je v celostátním pátrání. Další hledanou ženu strážníci zajistili, když prohledávala kontejnery. Muže v celostátním pátrání, na kterého byl vydán příkaz k zatčení, strážníci zajistili při prověřování údajně nelegální těžby dřeva.

Čtvrtou hledanou osobu strážníci zajistili při hlídkové činnosti v ul. Žatecká. Hledaného muže strážníci předali policistům Policie ČR, a když se muž dozvěděl, že je na něj vydán příkaz k zatčení, dal se na útěk. Po 100 metrech byl muž zadržen, a převezen na služebnu Policie ČR.

Hledanou patnáctiletou dívku pak strážníci zajistili při oznámení o hádce sousedů a rušení nočního klidu. Všechny hledané osoby předali strážníci do rukou Policie ČR. Během zákroků nebyly použity donucovací prostředky, nedošlo ke zranění osob ani ke škodě na majetku.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru