Auto skončilo u zimního stadionu ve křoví. Policie sdělila podrobnosti, co se stalo
Havarovaný automobil. Foto: e-mostecko.cz
Most

Most - Policisté hlídkové služby vyjížděli v neděli večer k dopravní nehodě. Na ulici Rudolická stálo ve stráni vozidlo, které bylo havarované a opuštěné.

Policisté obhlídkou vozu zjistili, že ten je odemčený a uvnitř se nachází doklady. "Po chvíli se na místo dostavil muž, který policistům tvrdil, že viděl z okna havarované vozidlo, které patří jeho příbuznému, a které někdo ukradl. Klíče od vozidla měl u sebe a po krátké komunikaci se hlídce přiznal, že vozidlo řídil sám," uvedla mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková.

Když vjel na kruhový objezd z ulice Budovatelů, tak měl dostat smyk a vyjel mimo vozovku do travnatého porostu. Vozidlo posléze opustil.

"Muž jevil známky požití alkoholu a policisté u něj provedli dechovou zkoušku na alkohol, která byla opakovaně pozitivní s výsledkem přes dvě promile alkoholu v dechu," dodala tisková mluvčí.

Ke zranění řidiče nedošlo. Na vozidle vznikla škoda odhadem 10 tisíc korun. Mladý muž z Mostu je podezřelý ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky a policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru