Přípravy na Vánoce? Mostečan nakupoval za pět prstů, skončil ve vazbě
Ilustrační foto
Most

Litvínov, Most - Ze zločinu krádeže je stíhán mosteckou policií 52letý muž z Mostu. Ten měl minulý měsíc v dopoledních hodinách v jednom litvínovském supermarketu vynést z prodejny bez placení zboží. Lup v hodnotě 1 134 korun Mostečan nezaplatil. Krádeže si všimli pracovníci ostrahy, kteří nepoctivého zákazníka zadrželi.

V kapsách oděvu a v tašce měl sluchátka, čokolády, lepidlo, powerbanku, vonnou svíčku a balení pánských ponožek. Muž skončil po zadržení na policii. Vyšetřovatel ho obvinil ze zločinu. Krádež měl spáchat v době, kdy je na územní České republiky vyhlášen nouzový stav.

Den před touto krádeží měl v mosteckém obchodě odcizit různé zboží za 260 korun. Před prodejnou byl zadržen pracovníky marketu. V tašce měl pečivo, sýry, šunku, žvýkačky, sladkosti a jiné věci.

"Nekradl poprvé, za krádeže byl již odsouzen a z výkonu přišel loni. Z důvodu, že by se muž mohl vyhýbat stíhání a z obavy, že by pokračoval v trestné činnosti, vyšetřovatel státnímu zástupci podal podnět k vazebnímu stíhání obviněného. Státní zástupce i soudce shodně podnět policie podpořili a Mostečana do vazby poslali," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru