Bez řidičáku, pod vlivem drog a s propadlou technickou. Muž na sebe upozornil, když jel nocí bez světel
Foto: MP Most
Most

Most - Při kontrolní činnosti před jednou hodinou ranní si motohlídka strážníků všimla projíždějícího neosvětleného vozidla. Vozidlo bylo následně za použití výstražného majáku zastaveno.

Řidič u sebe neměl žádné osobní doklady. Po ověření jeho totožnosti alternativně podle údajů z evidence obyvatel a dalším šetřením strážníci zjistili, že nevlastní řidičské oprávnění. Dále zjistili, že vozidlu, které prokazatelně řídil, skončila platnost technické prohlídky v září 2020.

Na místo byla přivolána hlídka Policie ČR, která u řidiče provedla dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu s negativním výsledkem. Následně policisté provedli test na drogy s pozitivním výsledkem. Strážníci na místě celou událost se všemi poznatky předali Policii ČR k dalšímu šetření.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru