Mostecká bytová chystá rekonstrukci bloku 34. Nabídne nové podnájemní byty
Blok 34 v Mostě. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - V Mostě vzniknou nové byty. Vyrostou na místě nyní zazděného bloku 34 v ulici Jaroslava Seiferta. Shodli se na tom radní města Mostu.

Rada města Mostu při výkonu působnosti valné hromady společnosti Mostecká bytová souhlasila se záměrem rekonstrukce bloku 34 v ulici Jaroslava Seiferta a uzavření smlouvy o dílo se společností METALL QUATRO za celkovou cenu 40,9 milionu korun bez DPH.

"Cílem rekonstrukce je modernizace stávajícího objektu tak, aby vyhovoval současným požadavkům na bydlení. Rekonstrukcí bude v objektu vybudováno 24 plně vybavených bytových jednotek," přibližuje Klára Vydrová, mluvčí města Mostu.

Byty budou o velikosti 2+kk s výměrou cca 50 m2/jednotka a cca 35 parkovacích míst. Bude opraven střešní plášť, dojde ke zlepšení tepelně technických vlastností budovy a k obnově vnitřního zařízení budovy (vytápění, elektroinstalace, zdravotně technická instalace).

U domu bude vybudováno parkoviště. Dále radní souhlasili s uzavřením smlouvy na poskytnutí úvěru v maximální výši 35 milionů Kč, doba splácení 10 let, na částečné financování rekonstrukce domu bl. 34, č. p. 2221, 2222 a 2223 v ulici Jaroslava Seiferta v Mostě.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru