Muž jel z obchodu rovnou na policii. Nechtěl platit za přípravky na vlasy
Muž prý chtěl šampony použít pro vlastní potřebu. Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Na policii rovnou z nákupu za pět prstů skončil 55letý muž z Mostu. Ten měl v jednom mosteckém supermarketu z regálu s přípravky na vlasy do tašky ukrýt tři šampóny a gel na vlasy.

Zboží nehodlal zaplatit. Prošel přes vstupní zónu, kde byl zadržen pracovníky ostrahy, kteří jeho protiprávní jednání zaregistrovali. Policisté následným šetřením zjistili, že muž kradl již v minulosti a byl za to ve vězení.

"Vyšetřovatel mostecké policie Mostečana obvinil ze zločinu krádeže. Protože měl zboží odcizit v době, kdy je na území České republiky vyhlášen nouzový stav, hrozí muž za toto jednání daleko přísnější trest odnětí svobody," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Vlasovou kosmetiku údajně hodlal užít pro vlastní potřebu. Nepoškozené zboží bylo vráceno zpět do prodeje

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru