Jak spatřil policisty, vzal nohy na ramena: Měl u sebe pervitin, prý ho našel na ulici
Ilustrační foto
Most

Most - Z přečinu přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu čelí obvinění 37letý muž z obce na Mostecku. Muž byl v pátrání pro soud, který na něj vydal příkaz k zatčení. Policisté hlídkové služby v rámci pátrání po osobách muže v listopadu vypátrali v ulici Žatecká.

Muž se před policisty dal na útěk, ti ho záhy zadrželi. U muže hlídka našla několik plastových sáčků s krystalickou látkou. Ty byly zajištěny a odeslány na odbor kriminalistické techniky k provedení odborné expertizy. Tou byla zjištěna přítomnost účinné látky.

"Muž policii uvedl, že sáčky našel na ulici v krabičce cigaret. Stíhán je ve výkonu trestu, kde si odpykává jiný trest. Za přechovávání drogy mu hrozí až dvouletý trest odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru