Z deníku strážníků: Opilec vypadl z auta, sousedy vyděsila hlasitá nadílka
Ilustrační foto
Most

Most - V některých případech oznámení o napadení se ukáže, že strážníci nebyli na místě potřeba. Vždy je však lepší policii zavolat, aby událost prověřila.

Na linku 156 oznámila žena, že před domem parkuje stříbrné dodávkové vozidlo, u kterého dochází k fyzickému napadání jedné osoby. Na místo byly vyslány dvě nejbližší motohlídky strážníků, kteří u dodávkového vozidla zjistili osoby ukrajinské národnosti. Muž, který byl na zemi, sdělil strážníkům, že ho nikdo nenapadl, ale že je tak podnapilý, že při vystupování vypadl z vozidla na zem. Dále sdělil, že žádné zranění nemá a nic od hlídky nepožaduje.

V dalším případě na linku 156 oznámila žena, že v jednom z bytů perou manželé a křičí tam děti. Na místo vyslána nejbližší motohlídka strážníků. Strážníci provedli v domě místní šetření, při kterém zjistili, že na místě nedošlo k žádnému fyzickému napadení, ale že v bytě probíhala návštěva Mikuláše, anděla a čerta, kteří byli při svém vystoupení hlasitější.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru