Litvínovan si užíval svobody a dál kradl. Do vězení ho doprovodili policisté
Ilustrační foto: CC0
Most

Litvínov - Smůlu měl 35letý muž z Litvínova. S tím tamní policisté hovořili v souvislosti s šetřením jisté krádeže. A zjistili, že měl být dávno někde jinde.

"Vyšlo totiž najevo, že dotazovaného Litvínovana v prosinci potrestal Okresní soud v Mostě k nepodmíněnému trestu odnětí svobody na 18 měsíců. Rozhodnutí si převzal v lednu a na samotném začátku se měl dostavit do věznice. Hlavu si s tím asi nelámal. Aniž by mu v tom bránily vážné důvody, dál si užíval svobody," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger.

Doprovod za mříže měl tak rázem zajištěný policejním vozidlem. Ignorací soudu si může v případě dalšího uznání viny posedět ve vězení až o dva roky déle. Tímto totiž opětovně porušil zákon.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru