Krajskou soutěž ve vyprošťování zraněných osob z havarovaných vozidel vyhráli hasiči z Mostu
VÍTĚZNÝ REPREZENTANČÍ TÝM MOSTECKÝCH HASIČŮ. FOTO: HZS
Most

Most – Družstvo z Územního odboru Most zvítězilo v krajském kole soutěže ve vyprošťování zraněných osob z havarovaných vozidel, které se uskutečnilo ve středu 10. května na Labském nábřeží v Děčíně. 


Vítězné družstvo postupuje do celorepublikové soutěže v Praze. „Jedná se o 28. ročník Memoriálu Františka Kohouta a reprezentační družstvo územního odboru Most se na něj vydá v září," potvrdil ředitel územního odboru Most HZS Zdeněk Bláha.

Na Mostecku je konkurence v tomto soutěžním odvětví veliká. Při okresním kole na konci dubna se utkala družstva všech tří směn mostecké stanice, jedno družstvo ze stanice Litvínov a družstvo HZSP Severní energetická a.s. Zvítězilo družstvo ze stanice Litvínov. Na krajskou soutěž bylo nicméně vysláno mostecké družstvo, které je vedeno jako reprezentační.

 

hzs litvínov

DRUŽSTVO HZS LITVÍNOV, KTERÉ VYHRÁLO OKRESNÍ KOLO SOUTĚŽE. FOTO: HZS

Při krajské soutěži v Děčíně skončilo jako druhé družstvo Územního odboru Chomutov a třetí byl Územní odbor Děčín. Soutěže se zúčastnila družstva ze všech sedmi územních odborů HZS Ústeckého kraje, družstvo HaZS Slovenské republiky, okres Topolčany a dobrovolné jednotky z Rumburku, Krupky a Kadaně. Pořadí na dalších místech: Žatec, Nitra, Ústí nad Labem a diskvalifikovány kvůli překročení časového limitu byly územní odbory Teplice a Litoměřice.

V soutěži se hodnotí bezpečné a efektivní vyproštění zraněných osob z havarovaného vozidla za použití požární techniky a věcných prostředků požární ochrany v časovém limitu 20 minut.

Soutěž hasičů Most 3

Soutěž hasičů most 4

soutěž hasičů Most 5

soutěž hasičů most 6

soutěž hasičů Most 7

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru