Hrobské slavnosti nabídnou hudbu, divadlo nebo přehlídku Náhrob sobě
Foto: Z Hrobských slavností v roce 2019.
Most

Hrob – Město Hrob pořádá v pátek a v sobotu tradiční Hrobské slavnosti. Připravené jsou šermířské, divadelní a historické výstupy. Zajímavostí je například také prodejní výstava obrazů, soutěž Hrobský koláček nebo pojízdný bar a kavárna. Chybět nebudou soutěže pro děti, stěna na focení a samozřejmě občerstvení. Na organizaci slavností se spolu s městem podílí místní Divadlo V Pytli.


Páteční program u zbořeného hrobského kostela zahájí v 16 hodin kapela Dědkové z Kentucky. Po nich se na pódiu vystřídají Doubravanka, skupina The Schmelz, Disco zumba a FóPá. Sobotní program je označený jako Putování historií a nabídne kromě zábavného a hudebního menu putování po zaniklých hospodách, které odstartuje v 10 hodin z hrobského nádraží.


Návštěvníci slavností si v sobotu odpoledne od 14 hodin poslechnou poberounský šraml, kapelu Hurricane, Hlahol, Voices a zařazená je i přehlídka hrobských spolků Náhrob sobě. Hrobské slavnosti zakončí ve 22 hodin ohnivá show a o 20 minut později slavnostní ohňostroj.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru