REKLAMA
Strážníci v Mostě se toho nebojí! Dvakrát vlezli do kontejnerů, aby ženám zachránili mobily
Na strážníky se obracejí také občané v tíživých situacích. Foto: MP Most
Most

Most - Strážníci mostecké městské policie pomáhají lidem v nesnázích v různých situacích. Ve dvou případech s odstupem 14 dnů strážníci také pomáhali lidem, kteří si hodili do kontejneru osobní věci.

"Na lince 156 požádala o pomoc žena, že jí spadl telefon do polopodzemního kontejneru na plasty. Vzhledem k tomu, že se žebřík, který vozí strážníci ve vozidle, nevešel do otvoru kontejneru, jeden ze strážníků se rozhodl, že se do kontejneru spustí, a telefon paní zachrání. To se podařilo a žena strážníkům moc děkovala," uvedla mluvčí strážníků Veronika Loucká.

O týden později oznámila na linku 156 mentorka asistentů prevence kriminality, že se u bloku 89-90 nachází starší žena, které do polopodzemního kontejneru na sklo spadly klíče, mobilní telefon a peněženka. Strážníci tyto věci uviděli v kontejneru plném skla v hloubce přibližně 2 metry a následně se jim za pomoci odchytové tyče na zvířata všechny tři předměty podařilo vytáhnout.

Také tato žena byla strážníkům velmi vděčná.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru