REKLAMA
Budiž světlo! U frekventovaného chodníku chybí lampy, to se před Vánoci změní
Vtelenská ulice je dosud bez osvětlení. Foto: jip
Most

Most – Dlouhý chodník ve Vtelenské ulici si každý večer ponoří do tmy. Veřejné osvětlení chybí. To se ale změní, dělníci se do práce pustí v září, hotovo by mělo být do poloviny prosince.

„Jde o jeden z dosud neosvětlených chodníků ve městě, který je hodně frekventovaný i ve večerních hodinách. Důvodem realizace je zajištění bezpečnosti chodců," uvedla mluvčí města Mostu Klára Vydrová.

Kromě osvětlení podél chodníku se upraví také přechod pro chodce do lokality Benedikt východ přes ul. Vtelenská. Podle vedení města je to s ohledem k počtu obyvatel této lokality absolutní nutností.

V rozpočtu má město na tuto veřejnou zakázku připraveno 2,8 milionu korun bez DPH. Konečná cena nicméně vzejde z nabídek firem.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru