REKLAMA
Bílé boty pro ženy – jak je zakomponovat do outfitu, aby vypadaly krásně?
Bílé boty pro ženy – jak je zakomponovat do outfitu, aby vypadaly krásně?
Most

Bílé boty budou jasným trhákem letošní sezóny. Jestliže netušíte, jak sněhovou obuv vkusně zakomponovat do outfitu, nemusíte si zoufat. Na následujících řádcích si totiž o bílé obuvi povíme vše podstatné. Proto čtěte a nechte se inspirovat společně s námi.

Jaké oblečení zvolit k bílé dámské obuvi?

K bílé dámské obuvi se nejlépe hodí módní crop top nebo tank top v pastelových či v přírodních motivech. Bílá je barva univerzální a z módy nevychází. Díky tomu bílé boty skvěle sladíte i s dalším pestrobarevným oblečením nebo s oděvy se vzory a s motivy. In budou ty květinové a zvířecí. Na své si tak přijde jistě každá z vás. Letos budou v módě také džíny s tzv. roztrhanými koleny. Jestliže rády nosíte šaty, můžete si vybírat rafinované kousky s průstřihy. Ty se mohou nacházet v oblasti dekoltu, ale také na ramenou nebo na bocích. Co se týče sukní, budou vám k bílé obuvi slušet černé trapézové nebo plisované kousky s vysokým pasem. Oděvy s vysokým pasem mají tu výhodu, že vás opticky zúží a prodlouží. Tento model tak zvýrazní vaše křivky a navíc bude lichotit vašemu typu postavy. Kvalitní bílou obuv můžete sehnat např. u prodejce CCC. Volit můžete nejrůznější modely. O těch se dočtete více na konci článku.

Jaké módní doplňky vám budou slušet k bílým botám?

Aby byl váš sněhový outfit vyšperkovaný do posledního malého detailu, měly byste si k bílé obuvi obstarat i bílé módní doplňky. Ty by pak k sobě měly ladit nejen barvou, ale také strukturou. Hladké patří v módě k hladkému a strukturované zase přiřazujeme k strukturovanému. Tím se váš outfit sjednotí a bude působit elegantně. V kurzu budou letos bílé kabelky pro ženy s třpytivými detaily. Vsadit můžete např. na bílé psaníčko s blyštivým řetízkem. To pak snadno sladíte i se svými šperky, jako jsou hodinky, náušnice, prsteny nebo náramky. Nejen bílé boty, ale také sněhové módní doplňky jsou pro vás k mání na oblíbeném e-shopu CCC. Tady si přijde na své i ta nejnáročnější z vás.

Jaký model bílé obuvi si vybrat, abychom byly letos trendy?

Také bílá obuv může mít mnoho podob. V letošní sezóně budou v kurzu bílé lodičky pro ženy. Vsadit můžete také na bílé sandály. In budou kousky na ploché podrážce, ale také na platformě. V kurzu budou letos i vysoké jehly. Na těch však dámy musí umět chodit. V jiném případě si totiž koledují o faux pas. Bílé modely obuvi na podpatcích mohou ženy nosit na rande, na oslavy i na promoce. Blýsknou se v nich také na pracovišti. Nosit je mohou na firemní večírky či na pracovní konference. Zkrátka a dobře se jedná o všestrannou obuv, která by neměla chybět v šatníku žádné moderní ženě. Zmíněné modely dámské obuvi jsou ženám k mání také v kamenných prodejnách CCC. Volit tu můžete kožené i syntetické kousky za příznivě nízké ceny. Dámy si oblíbily zejména kožené kousky. A není se vůbec čemu divit. Jejich výhodou je to, že většinou vydrží sloužit delší časové období. Samozřejmě v tom případě, že o boty budou ženy správně pečovat. Samozřejmostí by tak měla být čistící pěna nebo pasta. Hodit se vám bude také impregnace nebo kvalitní krém na boty v bílé nebo v neutrální barvě.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru