FOTO: V Dubí se konal už 13. ročník Závodu o Cenu starosty města
Foto: Ilona Kaulfuss
Most

Dubí – V neděli 20. srpna jste mohli na trase mezi Osekem, Duchcovem a Dubím potkat historické automobily a motocykly. V bystřickém sportovním areálu TJ Rudolfova huť se konal už 13. ročník Závodu O cenu starosty města Dubí. Akci tradičně pořádal Veteran Car Club ve spolupráci s vedením dubské radnice.

Letos se sjelo do bystřického areálu několik desítek vymazlených historických vozidel a také několik motorek. K vidění byly například cadillac eldorado, porsche, nebo zářivě modrý VW brouk, ale i terénní a vojenské vozy. Z motorek pak Jawa či čezeta. Návštěvníků se letos dostavilo méně než v předcházejících letech. Svoji roli sehrálo horko, které lákalo spíše k vodě a konání velkých paralelních akcí v okolí.

FOTO

2108vete2

2108vete3

2108vete4

2108vete5

2108vete6

2108vete7

Foto Ilona Kaulfuss

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru